Storstilt Haust-jubileum

Haust slo skikkelig på stortromma for å markere sitt 20 års-jubileum. Over 250 gjester fylte Latter på Aker Brygge til siste plass, og de fikk se en fantastisk visning.

Publisert

18 norske toppmodeller som har gått for en rekke kjente internasjonale merker var hentet inn for å gi visning det ette, internasjonale nivået. Men levende musikk og antrekk som viste det norske merkets bredde, allsidighet og karakter til tonene fra et band som bokstavelig talt satt både midt i, under og bak catwalken, ble det et mektig show.

18 av de 80 antrekkene var rene showoieces, hvor designer Janne Haust virkelig hadde fått boltre seg og laget kreasjoner som vakte stor begeistring. Etter showet var det servering, og stand-up show og party.

- Vi ville koste på oss en skikkelig markering av jubileet vårt, og dette overgikk alle våre forventninger. Vi tror alle fikk en fantastisk kveld, og samtidig fikk vi en skikkelig boost i mrkedsføringen og merkevarebyggingen vår, sa Kristoffer Haust dagen derpå.

«Han er gær´n,som bruker så mye på et show», var kommentaren fra enkelte bransjekolleger.

Til det er å si fra Tekstilforums side: Kanskje er det nettopp litt «galskap» og evne og vilje til å satse skikkelig vi trenger akkurat nå, slik at vi får litt fart og liv og optimisme inn i bransjen igjen, etter at vi har gått og hengt med hodet i flere år?

Gratulerer, Haust, og takk for at dere tør å satse og være litt "gær´ne"!

Powered by Labrador CMS