Tekstilforum med taxiavtale under moteuka

Tekstilforum har inngått en samarbeidsavtale med Norgestaxi som gjelder fra 2. til 12. februar hvor alle som har rabattkort med avtalekoden moteuka eller bruker den samme koden når de bestiller med Norgestaxi app, får 22 prosent rabatt på turen.

Publisert

Dette gjelder alle strekninger i Oslo, også til Fornebu, men ikke til og fra Gardermoen.

- At leverandørene ligger spredt i Oslo er det ikke noe å gjøre med. Derfor vil vi i Tekstilforum gjøre vårt for at transport-etappene mellom de ulike showrommene blir så raske og rimelige som mulig, sier redaktør i Tekstilforum, Ove Hansrud.

Norgestaxi trykker opp rabattkuponger som blir delt ut når innkjøperne registrerer seg på Moteforum eller i Norwegian Fashion Center på Fornebu, og de blir også distribuert rundt om til andre showrom, slik at innkjøperne får enkel tilgang til dem.

Det er viktig å huske på følgende: Hvis man skal bestille taxi, må det gjøres med Norgestaxis app for å få rabatten. Hvis man praier en av Norgestaxis biler på en holdeplass, må man vise fram rabattkortet.

Du kan enklest laste ned appen ved å scanne denne QR-koden. Den samme koden finner du i Tekstilforums messeutgave, som utkommer neste uke, og som er tilgjengelig i Moteforum, i Norwegian Fashion Center og på mange av showrommene i innkjøpsuka.

Powered by Labrador CMS