Louise på Aker Brygge er Tekstilforums anbefalte treffsted under moteuka i august

Tekstilforum med taxirabatt og treffsted

Tekstilforum vil gjerne fortsette å legge forholdene til rette for at innkjøperne kan få en effektiv og hyggelig innkjøpsuke. I innkjøpsperioden fra lørdag 11. til søndag 19. august gir vi muligheter for rabatterte taxiturer med Norgestaxi og et hyggelig møtested om kvelden på Louise på Aker Brygge.

Publisert

Vi inngikk avtale med Norgestaxi om 22 prosent rabatt på alle turer i Oslo (unntatt til og fra Gardermoen) under moteuka i februar mot fremvisning av rabattkort eller bruk av Norgestaxis app.

Etter litt innkjøringsproblemer de første dagene, hvor noen sjåfører ikke hadde fått tilstrekkelig informasjon om avtalen, fungerte det bra resten av uken. Norgestaxi har gjort forbedringer av sin app og lover en enda bedre tjeneste denne gang. Detaljer om avtalen vil komme i messeutgaven av Tekstilforum, på Tekstilforum.no og i Tekstilforums ukentlige nyhetsbrev i juli.

Rabattavtalen med Norgestaxi videreføres

Vi har gjort en avtale med Louise på Aker Brygge, som blir vårt samlingssted under moteuka. Det er alltid hyggelig å møte kolleger i en uformell setting etter en lang arbeidsdag, og Louise og Aker Brygge tidlig i august vil garantert være en fin ramme rundt en middag og hyggelig bransjeprat.

Louise har lange tradisjoner på Aker Brygge. Menyen har fått et nytt fokus, med norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft.

Husk at dere må bestille bord på forhånd. Det gjøres på www.restaurantlouise.no. Mer informasjon følger i Tekstilforums messeutgave, på Tekstilforum.no og i Tekstilforums ukentlige nyhetsbrev i juli.

Powered by Labrador CMS