Tekstilforum med taxirabatt og treffsted

Tekstilforum har inngått avtale med Norgestaxi om rabatt på taxi for innkjøpere og utstiller eunder moteuka i Oslo. Og om kvelden er Louise på Aker Brygge bransjens treffsted.

Publisert

Tekstilforum har en samarbeidsavtale med Norgestaxi som gjelder fra 9. til 21. august, hvor alle som har rabattkort med avtalekode eller bruker den samme koden når de bestiller med Norgestaxi app, får 22 prosent rabatt på turen.

Dette gjelder alle strekninger i Oslo, også til Fornebu, men ikke til og fra Gardermoen.

Norgestaxi trykker opp rabattkuponger som blir delt ut når innkjøperne registrerer seg på Moteforum eller i Norwegian Fashion Center på Fornebu, og de blir også distribuert rundt om til andre showrom, slik at innkjøperne får enkel tilgang til dem.

Last ned appen her

Hvis man skal bestille taxi, må det gjøres med Norgestaxis app for å få rabatten. Hvis man praier en av Norgestaxis biler på en holdeplass, må man vise fram rabattkortet.

Treffsted: Louise

Treff kolleger på Louise på Aker Brygge

Vi har gjort en avtale med Louise på Aker Brygge, som blir vårt samlingssted under moteuka. Det er alltid hyggelig å møte kolleger i en uformell setting etter en lang arbeidsdag, og Louise og Aker Brygge tidlig i august vil garantert være en fin ramme rundt en middag og hyggelig bransjeprat.

Louise kan tilby hyggelige rabatter på bobler til motefolket. Hvis dere viser fram rabattkortet til Norgestaxi får dere bobler til 49 kroner pr. glass, eller 295 kroner pr. flaske.

Husk at dere må bestille bord på forhånd. Det gjøres på www.restaurantlouise.no. Åpningstidene er fra 11.00 til 23.00 på hverdager og lørdager, og fra 12.00 til 22.00 på søndager.

Bildetekster:

Se etter Norgestaxi under innkjøpsuka, så får du rabatterte turer.

Last ned Norgestaxis app her

Treff kolleger på Louise på Aker Brygge

Powered by Labrador CMS