Oslo Runway går samtidig med innkjøpsuka denne gang. (Foto: Oslo Runway/Digital Images)

Tettpakket moteuke

Moteuka i Norsk Moteforum og Fashion Week i Norwegian Fashion Center på Fornebu starter 11. august, dagen etter messene i København. De øvrige showrommene rundt om i Oslo følger samme skjema. På samme tid er det Oslo Runway og skomesse i Skohuset på Helsfyr. Og Virke og Tekstilforum skal kåre årets beste butikk. En tett og innholdsrik uke!

Publisert

Åpningsparty på Fornebu

Norwegian Fashion Center er klar med den rødeløperen 11. august (Foto: Helene remøy)

På Fornebu markeres åpningen av Fashion Week lørdag 11. august med et forrykende åpningsparty med motevisning, og daglig leder Jannike Moe kan love mange flere aktiviteter med visninger, en «beauty wall» og kul og god servering utover uken. Senteret er stort sett fullt med permanente leietakere, og Moe kan fortelle at det også begynner å fylles opp med pop up-utstillere i the HUB.

–Men det er fortsatt plass til flere, sier hun.

Gratis Porsche-skyss

I Moteforum jobbes det også med å fylle opp 4. og 5. etasje med pop up-utstillere. Selve moteuka blir omtrent som før. Moteforum har funnet en god form som både utstillere og innkjøpere setter pris på: Mest fokus på å legge til rette for effektiv handel, med gode muligheter for å slappe av og snakke med kolleger mellom avtalene. Som vanlig har DK Company sitt event, og det blir faglige og sosiale aktiviteter. Bilavtalen fra forrige messe, med gratis Porsche-skyss til neste avtale, fortsetter også denne gang.

Moteuka som vanlig i Moteforum. Her fra DK Companys event i februar.

Sko- og veskemesse

Dagen før åpningen av innkjøpsuka arrangerer Skohuset på Helsfyr sin sko- og veskemesse, fra fredag 10. til søndag 13. august.

Oslo Runway

Fra mandag 14. til onsdag 16. arrangeres Oslo Runway, med visninger flere steder i byen. Oslo Runway samarbeider med BIK BOK om BIK BOK RUNWAY AWARD. Her får finalistene vist sine bidrag og vinneren kåres onsdag 16. august. Prisen deles ut for tredje gang. Tidligere vinnere er Anne- Karine Thorbjørnsen og Michael Olestad. Vinneren får en pengepremie på 100 000 NOK, øremerket produksjon av ny kolleksjon eller bestilling av varer til salg, i tillegg til en full visning under OSLRW AW19, samt tilbud om en mentor hos BIK BOK innen ønsket område.

Powered by Labrador CMS