Den tidligere Texcon-messen blir til MotemessenOslo

Texcon med MotemessenOslo

Texcon revitaliserer den gamle lukkede kjedemessen og ønsker velkommen til MotemessenOslo.

Publisert

- Vi ønsker alle butikkeiere, ansatte og innkjøpere velkommen til den nye og utvidede innkjøpsmessen for klær, sko, sport/fritid, tilbehør og vesker. Messen bygger på Texcon sin tidligere lukkede innkjøpsmesse, som nå blir en «åpen fagmesse». Det betyr at alle bransjerelaterte forhandlere i Norge inviteres. Messen vil kun være åpen for forhandlere, og vil være gratis for besøkende.

- Målsetningen med MotemessenOslo er å få på plass et stort antall gode leverandører og stor bredde både blant norske og internasjonale merkevarer. Varegrupper som klær, sko, bijouteri, sport/fritid og vesker/reiseeffekter vil være bredt representert. Her blir det også mange muligheter til å bygge nye og spennende nettverk, forteller Paul Bukier, administrerende direktør i Texcon.

Han fortsetter:

Paul Bukier

- MotemessenOslo skal være en arena for handel og inspirasjon for hele den norske tekstilbransjen. Her skal innkjøperne kunne skaffe seg god oversikt på en rask og effektiv måte, bli inspirert og få kunnskap om temaer som er viktig i det daglige arbeidet. På samme måte som utstillerne kan møte gamle og nye kunder.

Messe vil i august tilby et variert og godt program med både motevisninger og foredrag begge dager. Det er også inngått et samarbeid med en del unge norske designere som vil få anledning til å presentere seg og som allerede har produksjon i gang. Utstillerlisten og merkeoversikten oppdateres jevnlig og legges ut i begynnelsen av juni, på nettsiden motemessenoslo.no. Beliggenheten på Lillestrøm er ideell på aksen mellom Gardermoen og Oslo, 12 små minutter med tog fra Oslo.

MotemessenOslo finner sted lørdag 12. og søndag 13. august 2017 på Norges Varemesse på Lillestrøm.

- Interessen blant utstillere har vært bra. Det er positivt at Skomessen er samme helgen, det betyr jo flere «bransjefolk» i byen», sier Bukier. - Uansett, vi prøver noe nytt og er naturlig nok spent på responsen, men vi mener å se et behov og håper de fleste vil være positive til den nye messen.

MotemessenOslo finner sted lørdag 12. og søndag 13. august 2017 på Norges Varemesse på Lillestrøm.

registrering for besøkende

Powered by Labrador CMS