Trendshow og sommerfest på Fornebu

- Vi må våge å satse! Derfor håper vi på finvær også i august. Vi åpner Norwegian Fashion Week lørdag 11. august med sommerfest og trendshow utendørs. Det skjer utenfor THE HUB klokken 18 og vi markerer åpningen på en travel uke på Fornebu, sier daglig leder i Norwegian Fashion Center, Jannike Moe.

Publisert

- Alt skjer på Torget og på hjørnet av THE HUB. Her blir det stort Trendshow, god musikk og bobler, lover hun. Norwegian Fashion Week fortsetter med Trend Talk og visninger mandag 13. og tirsdag 14. august med smakebiter av kolleksjonene til en del av senterets leietakere.

Ingrid Bruvik og Fredrik Thompson

– Mange av leietakerne deltar med antrekk, og det blir vist både dame-, herre- og barneklær, og sko og smykker. Denne gangen lager vi visninger med en mer faglig vinkling enn tidligere. Hvert antrekk blir kommentert i et inspirasjonsforedrag av Ingrid Bruvik og Fredrik Thompson, slik at tilskuerne får et større faglig utbytte, sier Moe, som ellers har følgende tilbud til innkjøpere og utstillere på Fornebu:

«Beauty Wall» stiller med blant andre Tone Lise Akademiet som steller negler & vipper og ´På Håret` stiller ut og ordner med stylingen til visningene.

Det blir også en bar- og kaffebil plassert i resepsjons området for at alle skal kunne lett tilgjengelig kjøpe seg det de ønsker og sette seg ute med en matbit.

På Torget blir det stående to Food Trucks mellom klokka 11 og 18. “Saal Foodtruck» serverer blant annet italiensk focaccia, mini-pizza og varme vegetar- og kjøttretter.

Det er gratis å parkere i garasje-anlegget i helgene og etter kl.14.30 på hverdager. Det er gode og rimelige parkeringsmuligheter foran og bak bygget på Fornebu. Det går busser kontinuerlig fra Lysaker stasjon og sentrum, og vi benytter oss av Tekstilforums avtale med Norgestaxi, sier Jannike Moe.

Jannike Moe. Foto: Helene Remøy

Hun er godt fornøyd med at THE HUB er godt fylt opp med pop up-utstillere, som holder åpent fra lørdag 11. til og med tirsdag 14. august. I tillegg kommer det nederlandske merket King Louie med sin «fashion truck», som blir stående ute på torget i samme periode. I senteret vil det også være to pop- up-utstillere, Kama AS og Pelsinform.

Nye leietakere

- Vi er meget glade for at Dale of Norway og Rossignol har valgt å flytte hit til Norwegian Fashion Center. Det er to meget godt kjente merker som vil bidra til å trekke nye kundegrupper til senteret. Dale/Rossignol har overtatt showrommet til Steilmann Import.

Det har også kommet til to nye agenturer på barneklær, Småfolk og Small Agency. Ellers er det noen interne forflytninger: Soulmate flytter inn i i showrommet til Pardon Norway, som flytter inn i rommet til Drøbak Motehus, som igjen flytter inn i Soulmates tidligere lokaler.

Telenor Eiendom har også klargjort seks showrom fra 25 til 70 kvadratmeter i 6. etasje i senteret, slik at det nå er plass til flere leietakere.

Jannike Moe

Powered by Labrador CMS