Utstillerrekord på TechTextil

TechTextil er stedet hvor høyteknologi og tekstiler møtes. På Techtextil i Frankfurt fra 9. til 12. mai kan man se det nyeste innen smarte og høyteknologiske klær. Texprocess, som viser det nyeste innen produksjonsteknologi, arrangeres parallelt.

Publisert

TecTextil/Texprocess er verdens ledende internasjonale messe for tekniske tekstiler og fiber. 1477 utstillere fra 55 land dekker et komplett spekter av potensielle bruksområder for tekstile materialer og teknologi. For eksempel en airbag for bygningsarbeidere, selvlysende og oppvarmede klær, smarte knebandasjer og tekstilarmert betong med innebygde sensorer.


- Vi kan ønske velkommen til den største TechTextil noensinne. Det høye antallet utstillere viser en enestående utvikling blant produsentens tekniske tekstiler. Her vises alt fra produkter til bilindustrien arkitektur, medisin, klær og sport, og viser til fulle den innovative kraften i tekstilindustrien, sier Detlef Braun, medlem av styret i Messe Frankfurt GmbH.


Representert for første gang er Libanon, Mexico og Vietnam. Norden, Belgia, Canada, Kina, Kroatia, Tsjekkia, Frankrike, Italia, Portugal, Sør-Korea, Sveits, Taiwan, Tyrkia, Storbritannia og USA har egne paviljonger. Den største veksten i antall utstillere kommer fra Europa, spesielt Spania, Polen, Italia, Nederland og Tyrkia, og i tillegg Kina og India.

Powered by Labrador CMS