Varner heier på norsk mote

Varner heier på norsk mote og engasjerer seg sterkere i å fremme den norske motebransjen enn noen gang tidligere.

Publisert

Tidligere i sommer gikk Varner inn som medeier i Oslo Runway, som starter i Oslo i dag. Der deltar 8 Varner-kjeder i «Creators Cosmos» en utstilling med en rekke norske designere i Oslos Runways hovedkvarter i Samtidsmuseet på Bankplassen 4. Utstillingen går tirsdag og onsdag og er åpen for alle. Varner-kjedene stiller ut de mest aktuelle antrekkene fra kjedenes høstkolleksjoner. Samtidig kjøres det i gang en borardkampanje som kalles «Heia», ganske enkelt fordi Norges ledende motekonsern ønsker å heie på norsk motedesign.

- Vi ønsker å engasjere oss sterkere for å fremme norsk mote og heier på norsk mote, på studentene og talentene våre, og for å bidra til å gjøre Oslo til en motedestinasjon, sier Linda Refvik, administrerende direktør i Varner-kjeden Days Like This.

Bik Bok Runway Award

Fra før har BIK BOK gitt et sterkt bidrag til unge motetalenter med kåringen av Bik Bok Runway Award, som torsdag deles ut for tredje gang. En pris som har hatt stor betydning for de to vinnerne, Anne-Karine Thorbjørnsen og Michael Olestad som har fått produksjonsstøtte til sin neste kolleksjon, gratis visning på Oslo Runway og mentorstøtte fra Bik Bok.

Bik Bok deltar også med smakebiter fra sin kolleksjon på «Creators Cosmos».

- Norsk motebransje har de siste årene vært igjennom en enorm utvikling og markerer seg nå internasjonalt med flere spennende merkevarer og designere.

Vi vet at mange av våre kunder er moteinteresserte – vi er derfor glade for at en del av moteuken gjøres tilgjengelig for alle med «Creators Cosmos. Vi er overbevisste om at det kan bidra til at norsk mote på sikt kan stå enda sterkere, sier Emma Gustafsson, markedssjef i Bik Bok.

Powered by Labrador CMS