Modeller med godt humør og lekre antrekk hos Micha. Alle foto: Julie Granøe

Visning og god stemning hos Micha

- Vi må sørge for å skape stemning og opplevelser for kundene våre, og synes det er hyggelig å gå sammen med naboene våre i showrommene ved siden av for å lage et hyggelig event, sier Britt Aina Hansen i Micha.

Publisert

Lørdag kveld samlet hun og hennes medarbeidere i merkene under Micha-paraplyen og naboene Pardon og Executive Gifts til en hyggelig samling og visning for kundene i showrommet i Norwegian Fashion Center. Med pølser, bobler i glasset og en visning hvor damene som selger merkene svingte seg inn i rollen som modeller.

- Vi selger klær til vanlige damer og det er vi også! Derfor er det bare hyggelig å gi av seg selv og stille opp som modell på en slik visning. Det skapte god stemning, og kundene satte tydeligvis pris på det, sier Hansen.

- Det er tøffe tider for alle. Derfor er det viktig at vi leverandører kan stå sammen og hjelpe hverandre, selv om vi også er konkurrenter. Og det er tydeligvis noe som kundene setter pris på, legger hun til.

Vel 50 innkjøpere koste seg i showrommet utover kvelden, og Hansen regner med at Micha-visningen skal bli tradisjon de neste messene.

Powered by Labrador CMS