Illfoto: Yay Images

Visninger på MotemessenOslo

På MotemessenOslo 12. og 13. august vil det bli motevisninger både lørdag og søndag. Det blir en visning med fokus på norske merker, og en med fokus på internasjonale merker. Begge visningene kjøres begge dager.

Publisert

- Vi ønsker å fokusere litt ekstra på alt det fine norske leverandører får til, og har derfor valgt å dele visningene i to. På den måten får vi også plass til flere, sier Paul Bukier, administrerende direktør i Texcon AS/TeCEvent AS.

- Det jobbes knallbra både her hjemme og internasjonalt, og det er viktig at flest mulig innkjøpere og butikkmedarbeidere får god oversikt og kunnskap om trender og produkter i markedet, fortsetter han. - Og dette ønsker vi i MotemessenOslo å bidra til. Vi ser dette som helt nødvendig om butikkene skal overleve i en stadig tøffere hverdag.

MotemessenOslo arrangeres for første gang 12.-13. august 2017 på Norges Varemesse (Lillestrøm), og samler over 100 utstillere og mer enn 250 brands. Messen er åpen for innkjøpere, forhandlere og butikkmedarbeider, og er gratis for de besøkende.

Powered by Labrador CMS