Foto: Helene Remøy
Foto: Helene Remøy

Fashion Week i optimismens tegn

- Optimismen blomstrer og vi legger opp til en innholdsrik fashion week i et fullsatt hus på Fornebu, sier Henning Hexeberg, styremedlem i Norwegian Fashion Center.

Publisert

I tillegg til de rundt 120 faste leietakerne vil det være 21 pop up-utstillere fordelt på fellesarealer og noen showrom. Dermed vil det være noe for enhver smak for innkjøperne: klær for barn, dame og herre, alle typer tilbehør, interiørartikler, smykker, interiør og utstyr, emballasje, vesker og sko. I tillegg skal Zalando Retail Connect ha en stor stand.

Fashion Week starter lørdag 13. august med frokostseminar for leietakerne hvor ny styreleder i NFC og bransjedirektør i Virke, Bror William Stende, gir en oppdatering av utviklingen i detaljhandelen hittil i år, med særlig vekt på motebransjen. Dette markerer starten på NFC Academy, som skal bidra med faglige innslag i senterets arrangementer og tilbud til leietakere og kunder.

Foodtrucks og restauranter

Hver morgen hele uken blir det servert kaffe og croissanter til gjestene, og forøvrig er det rikelig med serveringstilbud: tre foodtrucks utenfor hovedinngangen alle dager og tre restauranter å velge mellom på hverdagene.

Det er god kommunikasjon mellom Lysaker stasjon og Fornebu med hyppige bussavganger, og rikelig med parkeringsplasser på sjøsiden og i parkeringshuset under senteret.

Bransjefest på tirsdag

Tirsdag 16. august inviteres leietakere og innkjøpere til stor bransjefest i senteret. – Vi ønsker å samle bransjen og markere at vi er ferdige med pandemi og nedstengninger og feire optimismen, sier Hexeberg.

Powered by Labrador CMS