Fashion Week Trade 12. til 17. august

Stockholm Fashion District drar i gang sin mote- og innkjøpsuke 12. august med over 700 kolleksjoner innenfor klær, sko, tilbehør, under tøy og barneklær.

Publisert

Temaet for sesongen er Collaboration for å vise kraften i det å samarbeide. Noe som vises på ulike måter. I samarbeid med
Beckmans College of Design undersøkes samspillet mellom tekstilleverandører, designere, butikker og kunder. Zero Waste Project presenteres med en installasjon i Stockholm Fashion District.

Stockholm Fashion District jobber for å skape en interessant og inspirerende plattform ved stadig å være relevante, fleksible og ha motebransjens behov i fokus. Det er en viktig møteplass som skaper sterke relasjoner mellom leverandører, designere og innkjøpere. I tillegg til de viktige handelsdagene arrangeres det en rekke forelesninger, nettverkstreffer og møteplasser.

Nina Campioni møter Sofie Elvstedt, Minimarket, i en samtale om barneklær. Per Holknekt deler med seg av ”En moteentreprenørs viktigste nøkler”, Livia Goncalves, Crocs, forteller om Crocs samarbeid med Balenciaga og Post Malone, stylisten Lalle Johnson tar oss i den mannlige garderoben og under Buyers Club forteller Susanne Ahlberg, Butiken i Tenhult, om den fysiske butikken.

.

Powered by Labrador CMS