Val:ue ny motemesse i Frankfurt

Messe Frankfurt satser stort på å bli den nye, viktige møteplassen for mote- og livsstilsbransjen i Nord-Europa. Etter å ha knyttet til seg messene Premium, Seek og Neonyt, som har flyttet fra Berlin, lanseres nå den nye messen Val:ue.

Publisert

Ambisjonen med det nye konseptet er å lokke til seg internasjonale merkevarer og designere for å skape større bredde og fungere som et komplement til de eksisterende messene. De ønsker å få med sterke, veletablerte merkevarer som også kan bidra som en positiv drivkraft for innovasjon i bransjen.

Val:ue skal ifølge arrangørene ha utstillere innenfor områdene dame- og herremote, sko, lærvarer, tilbehør og livsstilsprodukter. I tillegg vil det bli et område for private labels, sourcing og produksjon.

Den nye moteuken i Frankfurt er et samarbeid mellom Messe Frankfurt, Premium Group City of Frankfurt og delstaten Hessen.

Premium, Seek og Neonyt ble arrangert digitalt i sommer. Nå blir det fysiske messer. Val:ue, Premium, Seek og NeoNyt arrangeres i Frankfurt Fair and Exhibition Centre fra 18. til 20. januar neste år.

Messe Frankfurt følger FN´s bærekraftsmål, og fra 2023 kommer dette til å være en forutsetning for at en virksomhet kan delta. Men bærekraftskravene vil ikke være så strenge som de som gjelder for deltakelse på NeoNyt.

Powered by Labrador CMS