Norwegian Fashion Week:

Jannike Moe ønsker velkommen til optimistisk og hyggelig messeuke på Fornebu
Jannike Moe ønsker velkommen til optimistisk og hyggelig messeuke på Fornebu

- Velkommen til optimistiske og hyggelig innkjøp!

Norwegian Fashion Week går fra lørdag 14. til fredag 20. august, i optimismens tegn.

Publisert

ietakerne melder om stor pågang fra innkjøpere, både i messeuka og i dagene før og etter. «Alle» vil tydeligvis til Oslo på innkjøp igjen, etter at mange måtte holde seg hjemme de to siste messene.

Daglig leder Jannike Moe i Norwegian Fashion Center står klar til å ta imot innkjøpere fra hele landet:

– Vi legger opp til en optimistisk og hyggelig innkjøpsuke, pynter i friske farger og gjør alt vi kan for å skape trygge og hyggelig forhold for våre gjester, sier hun.

Rundt 110 faste leietakere og 10 pop up-utstillere ønsker velkommen og tar imot innkjøperne, og Moe forsikrer at de vil bli tatt godt vare på under oppholdet på Fornebu.

- Vi må selvsagt ta forbehold om endringer i smittesituasjonen, men vi planlegger en tilnærmet normal innkjøpsuke. Det blir ingen sosiale sammenkomster, men sammen med leietakerne vil vi sørge for at gjestene kan få foretatt sine innkjøp under trygge forhold, og håper at de ta seg tid til en runde i huset for å se på nyheter og få inspirasjon og ideer, sier Jannike Moe, som legger til at husets gjester kan parkere gratis i P-huset i kjelleren.

Mat i THE HUB og Eat the Street

- Lørdag og søndag serveres det frokost, lunsj og middag i THE HUB på den andre siden av torget utenfor senteret. Resten av uka serveres det småretter i THE HUB som er åpen fra 8 til 15, mens i Eat the Street, i bygget ved siden av, blir det anledning til å kjøpe lunsj og middag fra 10.30 til 17.30.

Powered by Labrador CMS