Selected: “Responsibily Crafted”

I løpet av de siste to årene har SELECTED Femme/Homme jobbet hardt mot å bli mer bærekraftige, noe som har blitt en del av merkets kjerneverdi.

Publisert

- Vi i SELECTED jobber etter det vi kaller en «ASAP ASAP-modell» som betyr at man ønsker å være «as sustainable as possible as soon as possible». Det er et lite stykke igjen, men vi er allerede godt på vei, heter det i en pressemelding fra SELECTED.

Selected Homme

- Målet vårt er at hver eneste fremtidige kolleksjon skal bli enda mer bærekraftig enn den forrige, helt til alle våre produkter er biologisk nedbrytbare. Dette understreker det miljømessige ansvaret vi ønsker å ta for fremtidige generasjoner. Når det gjelder Autumn 19-kolleksjonen så er mer enn halvparten av kolleksjonen laget av mer bærekraftige materialer.

- Alle jeans vil for eksempel være laget av 100% økologisk bomull. Mange av kjolene vil være laget av kvalitetsrike og bærekraftige materialer som resirkulert polyester, tencel og viskose. Yttertøyet vil bestå av materialer som resirkulert ull, polyester og Thermore Ecodown, som består av resirkulerte plastflasker.

- Bærekraftighet er ingen trend for oss, det er en del av SELECTEDs kjerneverdi.

SELECTED er en del av BESTSELLERs Fashion FWD. Fashion FWD er en ambisiøs strategi for hvordan BESTSELLER ønsker å ta ansvar for at tekstilindustrien blir mer bærekraftig i fremtiden. Det er både det rette å gjøre for miljøet, i tillegg til at det også gir mening forretningsmessig, slå det fast i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS