- Lag sko etter eget ønske

- Med Bibba kan du tilpasse og lage sko etter eget ønske. Ut fra vårt design kan kundene som forhåndsbestiller lage sine egne, unike modeller, sier Anne Sauro i Bibba Norge.

Publisert

- Du kan velge og variere i ulike såler, skinnkvaliteter, farger, spenner, lisser og andre detaljer slik at du får unike modeller i butikken - sko som ingen andre har. Fordi vi har et tett samarbeid med fleksible produsenter kan vi lage små serier og på den måten strekke oss langt for å tilfredsstille kundenes ønsker og behov, sier Anne, og legger til: - Vi har omgående levering også, men da må man velge i det som finnes på lager.

Større sortiment

Flere bein å stå på, og større muligheter for innkjøpere som ønsker færre leverandører og mer innkjøp på samme sted. Dette er årsakene til at Anne har hatt en kontinuerlig utvikling – og utvidelse – av sortimentet sitt siden hun startet med sko for 15 år siden. I dag omfatter Bibbas univers både sko, ponchoer, kjoler, luer, skjerf, votter og vesker. Hun har fått en ny veskeprodusent i Italia i tillegg til den hun hadde fra før, slik at hun kan presentere vesker med ulikt preg og forskjellig stil.

På minimessa

Nå kommer hun tilbake på minimessa i Tromsø etter flere års opphold. Hun gleder seg til å møte eksisterende og nye kunder i Nord-Norge igjen, og har med seg et variert utvalg av sortimentet sitt.

Powered by Labrador CMS