Pusher har suksess med Rainkiss regnponchoer
Pusher har suksess med Rainkiss regnponchoer

Pusher med spennende merker

Pusher er et nytt, spennende innslag på Minimessa i Tromsø. Tore Gudbjørgsrud og Elisabeth Hodkin har i løpet av kort tid skaffet seg en spennende portefølje som blir godt mottatt blant innkjøperne.

Publisert

De hadde begge jobbet som selgere i mange år, og i 2020 bestemte de seg for at nå skulle de satse på egen hånd. Det skjedde midt i koronapandemien, og de fikk derfor en tøff start. Som de jobbet seg gjennom på en god måte, og i dag er de i rask vekst, med merker som fungerer godt i det norske markedet: Liu Jo, en full damekolleksjon med stor vekt på jeans.

Rainkiss, regnponcho i høy kvalitet, laget av resirkulerte plastflasker, med vannsøyle på 10.000 og tapede sømmer.

Barong Barong, håndlagede smykker fra Indonesia.

Backbone, cashmereskjerf fra Mongolia.

Kaarigar Handicraft, mulekopper, vannflasker, karafler og andre artikler i kobber.

Gege Venezia, med fashion jeans og ellers full kolleksjon.

Hot Lava, damekolleksjon i naturmaterialer.

Pusher er importør av alle merkene bortsett fra Rainkiss, hvor de er agent. På minimessa viser de Rainkiss, Barong Barong, Backbone og Kaarigar Handicraft.

Gege Venezia
Gege Venezia

- Ette ren tøff start har vi hatt god vekst med alle våre merker. En viktig grunn er at mange av merkene har omgående levering. Det er tydelig at stadig flere butikker forsøker å redusere noe på forhåndsordre slik at de har muligheter til å kjøpe inn gjennom sesongen for å unngå å binde kapital og redusere risiko. Men vi har også hatt betydelig økning på merkene på forhåndsordre. Både fordi eksisterende kunder har solgt bra og øker sine ordre, og fordi vi har fått en rekke nye kunder, sier Tore Gudbjørgsrud.

Barong barong
Barong barong

Han er spesielt imponert over utviklingen til Rainkiss, ponchoen som har slått an for fullt i stadig flere butikker det siste året.

Tore Gudbjørgsrud og Elisabeth Hodkin står bak Pusher.
Tore Gudbjørgsrud og Elisabeth Hodkin står bak Pusher.

- Et godt alternativ til tradisjonelle regnklær. Enkelt og lett å ta med. Den pakkes i en egen, hendig lomme, og treffer stadig mer miljøbevisste kunder, ettersom den er laget av resirkulerte materialer og kan resirkuleres på ny, sier han.

Powered by Labrador CMS