Mye tweed i den seneste kolleksjonen til Cal Gross2
Mye tweed i den seneste kolleksjonen til Cal Gross2

Morten Kvale med tre nye merker og nytt showrom

Morten Kvale i Fashion Agency AS har med seg tre nye merker på flyttelasset når han flytter inn i showrommet etter Flemming Lund Agenturer i Norwegian Fashion Center.

Publisert


I tillegg til svenske Erla of Sweden og tyske Calamar skal han markedsføre det hollandske skjortemerket R2, og tyske Carl Gross og Club of Gents.

“R2-twist”

R2 Amsterdam satser igjen i Norge
R2 Amsterdam satser igjen i Norge

R2 Amsterdam er mest kjent for sine høykvalitetsskjorter med unike og moderne trykk, spesielt designet for den motebevisste mannen. Siden 2008 har R2 blitt et velkjent navn innen herremote, mest kjent for sine høykvalitetsskjorter med unike og moderne trykk og spesielle detaljer. I dag er kolleksjonen utvidet til å også omfatte gensere, overskjorter, polo t-shirts og reisejakker.

Skjortene er laget av materialer av høy kvalitet og har et unikt trykk og detaljer som gir en “R2-twist”. De kombinerer mote, god passform og komfortable kvaliteter.

I høst/vinter 2023 vil noe av de typiske R2-trykkene lyse opp mørke høst og vinterdager, bokstavelig talt, fordi de er inspirert av ikoniske lampedesign. Designet består av abstrakte lampeskjermer i metalliske farger som lysegrå, kull, ulike blånyanser og innslag av lilla og beige. Og for dem som ikke liker overall print: de brukes også mer subtilt som kontrast på krager eller mansjetter på ensfargede skjorter.

Carl Gross

Carl Gross er et stort, tradisjonsrikt tekstilkonsern, etablert i 1925. Morten Kvale i Fashion Agency AS overtar nå agenturet for Norge etter Flemming Lund Agenturer. Carl Gross er mest kjent i Norge for sin konfeksjon, men har en bred kolleksjon av både yttertøy og fritidstøy.

En ny satsing for konsernet er en kolleksjon i Harris Tweed: Jakker, dresser og yttertøy. Tweedstoffer i mange variasjoner dominerer kolleksjonen. Jakker med myke skuldre skaper et nytt, moderne utseende i dette segmentet. Originale Harris Tweed-stoffer er en integrert del av CONCEPT GREEN-kolleksjon denne sesongen på grunn av den spesielle måten de er laget på. Et høydepunkt i denne kolleksjonen er sett bestående av en jakke, vest, bukse og frakk, som et elegant komplett utseende som skiller seg ut fra mengden.

Carl Gross Black Line
Carl Gross Black Line

Jerseydresser og jakker og spesielt dressbukser med fleksibel linning som tilbyr full komfort i utseendet til klassiske bukser skiller seg ut. Fargepaletten spenner fra kamel til lys beige til lys grå og ecru. Lyse farger har flyttet i fokus ikke bare i den klassiske ready-to-wear, men også når det gjelder yttertøy.

Black Line er linjen for de mer formelle og spesielle anledningene.

Morten Kvale
Morten Kvale

Ullkvaliteter i lyse farger kombinert med fløyel og kordfløyelstoffer fra Pontoglio skaper et vinterlig, men elegant antrekk. Et annet høydepunkt kolleksjonen er en fjærlett ullflanell, blant annet som en moderne dress. Blazeren i teksturert jersey, med tofarget stripete fôr gir en iøynefallende berøring. Frakker og jakker i 100% kashmir hører med, det samme er lette flanelldresser og dobbeltspente og ukonstruerte jakker.

Club of Gents

Club og Gents er et merke fra Carl Gross som retter seg mot en yngre målgruppe. Kombinasjonen av street style og kunst er kilden til inspirasjon for AW 23-kolleksjonen. Både konfeksjon og dritidsklær har et friskt og ungdommelig preg. Fargepaletten består av naturfarger og beige med innslag av sterk rosa, fiolett og ulike variasjoner fra oliven til mørk grønn. Og svart er tilbake som en viktig farge. Tone-i-tone eller bevisste farge- og designbrudd skaper nye varianter. De overdimensjonerte mønstrene på skjorter og jakker gir en individuell karakter og klassikere får sitt spesielle preg.

Club of Gents
Club of Gents

Morten Kvale ser nå frem til en videre spennende og positiv utvikling med Fashion Agency As, og med en styrket merkeportefølje ønsker han innkjøperne velkommen til nytt showrom på Norwegian Fashion Center på Fornebu.

Powered by Labrador CMS