Lillelam med internasjonal nettbutikk

Etter økende etterspørsel fra utlandet, åpner Lillelam opp for salg via internasjonal nettbutikk, lillelam.com.

Publisert

- Vi opplever økende etterspørsel fra utlandet etter kvalitetsklær i ull og merkevarer med bærekraftig og etisk profil. Nettbutikken er et naturlig ledd i vår utenlandssatsing, sier markedssjef Liselott Fein.

Nettsiden skal også være en viktig portal for å formidle og opplyse om bruken av ull og de unike egenskapene denne råvaren har. Mange land ser opp til vår livsstil, hvor naturen spiller en viktig rolle, og ønsker å få kunnskap om hvordan vi kler oss for å kunne leve slik vi gjør, uavhengig av vær og temperatur.

Vi ser frem til å ønske både nye kunder fra andre land, og eksisterende kunder med familie og venner i utlandet, og gleder oss til å gi flere barn myke og varme klær, som lages på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte, sier Fein i en pressemelding.

Om Lillelam

Lillelam skaper varme barneklær med kjærlighet og omtanke på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte. Lillelam er en norsk merkevare som bygger på renhet og ærlighet gjennomgående i produksjon og organisasjon. Som forvalter av en av naturens mest edle og verdifulle ressurser, anser Lillelam det som en forpliktelse å sikre verdiene optimalt og hensynsfullt fra råmateriale til ferdig plagg. Lillelam støtter FNs bærekraftsmål, som er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringer innen 2030.

Powered by Labrador CMS