Intersport med click & collect-skap

Gresvig omprofilerer G-sport og GMax til Intersport. Nå åpnes en Intersport pilotbutikk i Sandvika med Click & Collect-skap hvor kundene kan hente varer som er bestilt på nettet.

Publisert

– Vi er glade for at Gresvig har valgt våre Click & Collect-skap i pilotbutikken i Sandvika. Løsningen bidrar til en tettere integrering mellom netthandel og handel i butikk og gir kundene en bedre handleopplevelse gjennom større fleksibilitet, sier Jacob Tveraabak, konsernsjef i StrongPoint.

I løpet av de neste månedene vil Gresvig omprofilere over 80 butikker til Intersport og samtidig oppgradere flere av butikkene. Pilotbutikken på Sandvika Storsenter er første steg i omprofileringen.

– Målet har vært å lage en pilotbutikk som gir en fantastisk handleopplevelse for alle sportskunder. I tillegg til at butikken vil fungere som en arena der selskapet tester ut ny teknologi og elementer som skal gi kundene fremtidens handleopplevelse. Vi er glade for å kunne tilby StrongPoints Click & Collect-skap til våre kunder i Sandvika, sier Lars Kristian Lindberg, administrerende direktør i Gresvig.

Click & Collect-skapene gjør at kunder kan handle varer på nettet, og plukke disse opp i butikken, eller på hentestasjoner innendørs og utendørs. Skapene fungerer slik at kundene får en kode via SMS som de taster inn på en touch-skjerm i butikken eller på hentestasjonen, og åpner skapet de skal hente varene fra. Løsningen er integrert med butikkdatasystemene.

– StrongPoint har til nå levert Click & Collect-skap til dagligvarekjeder, tilpasset matvarer, men dette er de første skapene vi leverer som er tilpasset andre typer varer, som klær- og sportsutstyr. Dette åpner opp for at vi kan levere til et bredt spekter av butikkjeder, med svært ulike varegrupper. Vi ser fram til å se skapene i bruk i Intersport-butikken i Sandvika, sier Tveraabak. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS