Virkes vårsamling for e-handlere går på Soria Moria 23. mars
Virkes vårsamling for e-handlere går på Soria Moria 23. mars

Vårsamling for e-handlere

Virke Digitalhandel inviterer til vårsamling for alle landets netthandlere i Soria Moria i Oslo 23. mars.

Publisert

Arrangørene byr på et interessant og variert program. Det starter med et miniseminar om netthandelens rammebetingelser og lovverk, som salgsmarkedsføring og GDPR ved netthandel, hvordan EU regulerer digitale plattformer og markedsplasser, om grenseoverskridende netthandel og regler om mva og deklarasjon.

Fagdagen fortsetter med blant annet en oppsummering av det norske netthandelsåret 2021, en innledning om digital transformasjon, et case fra Stormberg, om økt konkurranse i distribusjonen og foredrag om digitalisering.

Her får deltakerne møte blant andre den verdenskjente fremtidsforskeren Anne Skare Nielsen og Luca Casetti, generalsekretær i E-commerce Europe.

På samlingen blir det også en presentasjon av Virke Digitalhandel, tidligere kjent som Virke E-handel og de planene Virke har for service og oppfølging av norske e-handlere. Navneskiftet innebærer de største endringene siden etableringen av Norsk Postordreforening i 1983. Virke Digitalhandel skal fortsatt være talerør for netthandelsbransjen og arbeide for like konkurransevilkår for norske og utenlandske aktører.

Powered by Labrador CMS