3 nye ansikter hos 4Knits. Fra venstre Julianne Hartmann Boysen, Marte Kvilhaug Stalsberg og Simen Strand Michelsen.
3 nye ansikter hos 4Knits. Fra venstre Julianne Hartmann Boysen, Marte Kvilhaug Stalsberg og Simen Strand Michelsen.

Nye selgere for 4Knits

4Knits vokser videre og knytter til seg tre nye selgere.

Publisert

- 1.august begynner Simen Strand Michelsen som selger i 4Knits. Simen kommer fra sportsbransjen, hvor han har hatt stilling som avdelingsleder. Han skal selge The 8th og får hele Norge som distrikt, så han får nok å gjøre! Simen er en energisk og positiv ung mann, som møter alle med et stort smil, sier daglig leder og eier Siv Katralen.

- Lena Madsen Elgaaen skal ut i barselspermisjon, og som vikar for henne er vi så heldige å kunne ønske velkommen til Marte Kvilhaug Stalsberg. Marte er 27 år, har utdannelse i design og hudpleie, og lang erfaring fra butikk., sist hos Magmalou som både selger og make-up artist. Martes distrikt vil være vest/nord og deler av Midt-Norge, og skal selge Close to my heart.

- Vi ønsker å styrke Close to my heart på Sør og Østlandet, og er så heldige å få Julianne Hartmann Boysen med på teamet. Julianne er 25 år, og har de siste to år jobbet i Miinto.no.Hun vil også være en verdifull ressurs for våre forhandlere som er på nett, og kjenner nok mange av kundene allerede. Julianne starter 1.september, sier Siv Katralen.

Powered by Labrador CMS