Hatter er en av nyhetene hos Close to my heart. Foto: Anthony Huus
Hatter er en av nyhetene hos Close to my heart. Foto: Anthony Huus

Mange nyheter hos Close to my heart

«Æ sier det bare rett ud, denne kolleksjonen æ så fin»! Siv Katralen og hennes team team bobler over av entusiasme.

Publisert
Teamet bak Close to my heart. Fra venstre Marte, Siv i midten<br />med kjæledeggen Bambi, Julianne til høyre og Karolina bak.<br />Alle foto: Anthony Huus
Teamet bak Close to my heart. Fra venstre Marte, Siv i midten
med kjæledeggen Bambi, Julianne til høyre og Karolina bak.
Alle foto: Anthony Huus

-Vi har absolutt tilført nye elementer til Close to my heart, sier Siv. - For det første, det blir hatter! Hatter er stort i trendbildet, og vi har funnet samme produsent som velkjente Stetson bruker. Flott håndverk, fornuftige priser og i sesongens store trendfarger.

En annen stor trend er dekorasjoner, spesielt på strikk og konfeksjon. For oss nordmenn som liker å vaske det meste i maskin kan det bli litt upraktisk. Derfor, et nytt konsept, nemlig vakre brosjer som blir presentert med mulighet for omgående levering, sier Siv.

Hun fortsetter:

- Vi har hatt stor etterspørsel etter slip kjoler til bruk under f eks våre strikkede kjoler. Endelig har vi funnet en lekker kvalitet til den rette pris, og viser de styles man har bruk for.

- Lounge-trenden har vart en stund, men er også sterk for neste høst. I vår yndlingsfabrikk i Nepal har vi utviklet et vakkert program i merino og kasjmir, deilige plagg du bare har lyst til å flytte inn i. Et eksklusivt skjerf program i vevet Alpaca fra Peru matcher dette perfekt, slår hun entusiastisk fast..

- Trenden med ruter fortsetter, og vi går all in, med ruter fra topp til tå. Det er absolutt ingen minimalisme å skue, så rike stoffer som silke, fløyel og cupro står sterkt i motebildet. Og dyreprint, helst leopard! Vi har med de beste trendfargene for oss nordmenn, en fin mix med både kalde og varme farger.

“I made it for YOU!”

I Patan, nabobyen til Kathmandu, ligger Sivs favorittfabrikk. Via den knytter hun til seg hjemmeværende kvinner som kan strikke. De behøver da ikke forlate hjemmet sitt, men kan strikke og tjene hardt tiltrengte penger når barna er på skolen og mannen på jobb. Alle gensere blir levert til fabrikken for å bli montert og kontrollert.

- Hver genser vil ha en form for identifikasjon som vil vise hvem som har strikket den. Garn vi velger er blant annet samme som Lounge-serien, Merino/kasjmir. Ettersom den er håndstrikket ligger den høyere i pris. Men dette skaper gode arbeidsplasser, og vi har stor tro på at dette synes kundene er flott å være med å støtte. All produksjon vil vi også dokumentere overfor våre forhandlere, sier Siv Katralen i showrom 2B-01 i Norwegian Fashion Center.

Pre AW19/20

- Myk Kid Mohair, cool jersey og vår Super Wash Merino ull fra Italia mikset med et lekkert blomster print gjør kolleksjonen både spennende og kommersiell. Fargepaletten er harmonisk, og spenner fra Army, Jeans Blue, Orange, Dijon til Camel.Vi produserer fortsatt rundt halvparten av kolelksjonen i Nepal, sier Siv Katralen.

Powered by Labrador CMS