Holzweiler viser i København

Holzweiler er eneste norske merke som har visning under Copenhagen Fashion Week i august.

Publisert

Holzweiler har hatt stor suksess med sine København-visninger de siste sesongene. Med en forsterket innsats i det danske markedet, med ny country manager og eget kontor i København er august-visningen en naturlig fortsettelse av den danske satsingen.

Copenhagen Fashion Week har hatt et rekordstort antall søknader om visninger denne gang, og Holzweiler er i selskap med en rekke sterke danske og nordiske merker. Totalt består den offisielle showkalenderen i København av 32 show og sju presentasjoner, fordelt på tre dager, fra tirsdag 6. til torsdag 8. august. Holzweiler skal ha sin visning onsdag 7. august.

Ganni, By Malene Birger, Designers Remix, Henrik Vibskov, Rodebjer, Freya Dalsjø og Soulland er blant de mest kjente og veletablerte merkene som har visninger, mens Samsøe Samsøe og svenske Hope er blant de nye merkene som skal vise sine kolleksjoner for vår/sommer 2020.

- Vi er lettere overveldet over antall søkere til den kommende moteuken og er glade over å kunne presentere en kalender som på bare tre dager inneholder så mange interessante, dyktige og nyskapende merker fra både Danmark og våre naboland Norge, Sverige og Tyskland, sier Copenhagen Fashion Week's adm. direktør Cecilie Thorsmark.

Se den offisielle kalenderen her.

Powered by Labrador CMS