BRGN åpner butikk, showrom og kontor i Oslo
BRGN åpner butikk, showrom og kontor i Oslo

BRGN åpner i Oslo

BRGN By Lunde & Gaundal åpner butikk og showrom i Oslo i august. Butikken kommer i Kirkegata 20, med inngang fra Prinsens gate, mens kontor og showrom blir i Dronningens gate 15.

Publisert

Gründerne Ros-Mari Gaundal og Karine Lunde har hatt formidabel suksess med sine ytterjakker. De nærmer seg 5 års-jubileum, og mente det var på tide å vende blikket fremover og utvide bedriften. - Vi har brukt fem år på å mestre regnet i Norges våteste by, og er nå klare for å ta Oslo med storm og hjelpe alle i Tigerstaden med å holde seg moteriktig, selv når det regner, sier de.

- Vi har brukt fem år på perfeksjonere jakkene, og har vært på det perfekte stedet til å teste og designe dem. Når vi nå tar med oss jakkene til Oslo, kan vi med hånden på hjertet si at de er testet og godkjent av bergensere. Er det noen som kan regn, så er det befolkningen mellom de syv fjell!

Karine Lunde
Karine Lunde
Ros-Mari Gaundal
Ros-Mari Gaundal

- BRGN er designet for det urbane liv der man ofte blir ventende på trikken, eller spaserer mellom jobb, skole og hjem. Dette er produkter for deg som ønsker å være forberedt på at været kan snu hvert sekund. BRGN skal ha produkter du ønsker å gå med enten du skal på jobb, sykkeltur eller restaurant, og uansett om solen skinner eller om regnet høljer ned, sier

Butikken har åpningsdato lørdag 14.august, og skal feires med gavepose til de 20 første kundene. Showrommet åpner mandag 16. August.

Powered by Labrador CMS