Fargerikt og lekkert fra Line of Oslo

Fargerike ruter og blomstermønstre kombinert med lekre broderier og pasteller er gjennomgående i Line of Oslos SS 22-kolleksjon.

Helt siden det norske merket ble grunnlagt i 2006, har Line of Oslo ønsket å gjøre det enkelt for kvinner å skape en uanstrengt garderobe med komfortable, moderne plagg som passer en travel livsstil.

- I en sårbar tid hvor livet for mange ble snudd på hodet, ønsket vi å begeistre gjennom en kolleksjon med livlige farger og optimistiske print som gir glede og følelsen av å ta tilbake hverdagen. Årets sommerkolleksjon er bygget på pasteller i rosa, gult og blått. I tillegg er det innslag av klare farger, som rosa, camel, oransje, armygrønn. Hvitt og sort er alltid med oss som base. Dip dye effekten er også svært sentral for SS22. Vi vil leke litt igjen, sier Line Varner, CEO i Line of Oslo.

- I kolleksjonen finner du blant annet lette sommerkjoler med feminine snitt, comfy oversized loungewear, luftige bukser med vide ben, maskuline skjorter, og lekne bluser med puffermer og store krager. Plaggene kommer i kvaliteter som 100% bomull, øko-vennlig viskose, og 100% lin med organiske fargestoffer som gir naturlige, delikate farger.

- Vi inspireres av den sterke, selvstendige kvinnen i alle aldre og former, som er aktiv og har en «busy» hverdag. Hun trenger en avslappet, men chic garderobe med klær hun kan style på flere måter, og som komplementerer fasongen hennes. Hun skal kunne gå rett fra kontoret til afterwork, og samtidig føle seg fin og komfortabel. Feel good everyday!, forklarer Varner.

Powered by Labrador CMS