Japansk inspirasjon fra Framhus

Høstkolleksjonen til Framhus er laget i utvalgte silkekvaliteter og printene er inspirert av japanske treblokktrykk og antikke kimonoer.

Publisert

Mønstrene fremstår som små geometriske figurer kombinert med store ruter, ville krysantemum, cheetahmønstre og organiske prikker av utflytende vannfarger

Blusene i kolleksjonen kommer i flere kvaliteter; en myk og bevegelig stretch-silke, silke charmeuse og en tung silke crepe e Chine. crepe de Chine. Ellers: Feminine halslinjer, voluminøse ermer, button-down bluser med en nett Peter Pan-krage og oversized skjorter.

De trykte skjerfene er laget av 100 prosent silke-twill som er dobbeltsidig, myk og luksuriøs. De store firkantede skjerfene er eksklusive med håndrullede kanter og de avlange skjerfene kommer nå i en kortere versjon. Skjerfene lanseres i sesongens fremtredende print av krysantemum, kantet med framhūs eget smårutede mønster.

Om framhūs Marianne Framhus har designet mønstre for flere av verdens største motehus. Med base i New York jobbet hun i flere år som designer for Nicole Miller før hun flyttet til London som frilanser og designet print for blant annet Diane von Fürstenberg, Oscar de la Renta, Marc Jacobs, Philip Lim, Calvin Klein, Ralph Lauren og Kate Spade. Alle plaggene har karakteristiske print som Marianne selv designer og de lages av naturlige fibre slik at både form og farge holder i lang tid. Målet er å lage noe som varer, både kvalitetsmessig og stilmessig.

Powered by Labrador CMS