Jean Paul er klar for høsten

Gjennom kampanjen «Vær klar» vil Jean Paul forberede oss på tiden vi har i vente, og byr på en trendy og urban høstkolleksjon med jakker som er tilpasset det norske klimaet.

Publisert

Kolleksjonen består av allværsjakker, dunjakker, parkaser og kåper - blant annet med vind- og vanntett materiale, meshfôr som ventilerer og isolerer og RDS-sertifisert dunstandard. Mange års erfaring med utvikling av jakker ligger til grunn for den nye kolleksjonen, og det er nettopp dette som utgjør det høye kvalitetsnivået. Samtidig som at komfort og funksjon er avgjørende faktorer - er Jean Pauls klassiske, tidløse design vel så viktig. Resultatet er en kolleksjon med allsidige, moderne ytterjakker som er pene nok til jobb, og som samtidig holder deg varm en kald vinterdag.

- Jean Paul har lang tradisjon for å utvikle gode jakker for alle årets værtyper. I takt med at folk i større og større grad lever et aktivt liv og bruker tid utendørs, er det gledelig å presentere en større høstkolleksjon med multifunksjonelle jakker. Jakker som kan brukes i et urbant hverdagsliv og som samtidig tåler regn, vind og kulde», sier Lone Grimstvedt, kolleksjonssjef i Jean Paul.

Powered by Labrador CMS