Teamet bak RAH Oslo: Ragni Gjengedel, Lena Madsen Elgaaen, Anita Gjengedal og Sitri Thomassen

Lena selger RAH Oslo

RAH Oslo er et nytt Norsk merke, etablert i 2016 av duoen Siri Thomassen og Anita Gjengedal. Lena Madsen Elgaaen tar nå over som agent for merket.

Publisert

Lena Madsen Elgaaen har lang bransjeerfaring og er tilbake etter fødselspermisjon. Hun begynner sin nye tilværelse som agent 1. august og har full fokus på RAH i første omgang, men ser på mulighetene til å ta inn andre merker som kan fungere godt sammen med RAH etter hvert.

Lena vil ha showrom på Norsk moteforum, men hun gleder seg til å bruke mye tid ute hos kundene. - Det er fint å være tilbake på Moteforum, her trives jeg veldig godt og kjenner mange, kan Lena fortelle.

Lena Madsen Elgaaen

Hun beskriver merket som «veldig norsk og jordnært», med behagelige materialer med fokus på flotte print, strikk og gode farger som binder kolleksjonen sammen. Sommerkolleksjonen inneholder lin, tencel, frotté, og masse deilig sommerstrikk i merino og bomull som passer godt til den norske sommeren.

Det er Siri Thomassen og Anita Gjengedal som står bak RAH Oslo. De har lang bransjeerfaring på hver sin kant; Siri med produksjon og Anita med butikkdrift og salg. De møttes og fant ut at de ønsket å skape noe nytt sammen, og resultatet ble RAH Oslo.

Første levering kom våren 2017, en kolleksjon som var dominert av strikk. Etter hvert har kolleksjonen blitt bredere og mer variert. Sommer 2020 fortsetter denne utviklingen, med flere plagg og større bredde enn tidligere. RAH har kommet med to kolleksjoner i året hittil, men de røper at det er planer om å komme med to mellomkolleksjoner i tillegg.

- Det har vært veldig gøy å lansere et eget merke, og RAH har fått god mottakelse og gode tilbakemeldinger fra de butikkene som har tatt inn merket. Det kreves tålmodighet og hardt arbeid, og vi har stor tro på at Lena, med sin erfaring og kunnskap skal hjelpe oss med å løfte merket videre. Vi forhaster oss ikke, bygger gradvis ut fra en langsiktig plan, sier Siri Thomassen.

Powered by Labrador CMS