Swims samarbeider med Lucas Pinheiro Braathen
Swims samarbeider med Lucas Pinheiro Braathen

SWIMS vender hjem

Med en norsk investorklubb i ryggen har Swims kjøpt tilbake merkevaren fra amerikanske eiere og vender hjem til Norge.

mNå lanserer de sin nye Linited Edition signaturkolleksjon i samarbeid med alpinisten Lucas Pinheiro Braathen og satser stort på å reposisjonere seg.

Swims har inngått samarbeid med Lucas Pinheiro Braathen om den nye kolleksjon SWIMS Pinheiro. Ifølge kolleksjonsrapporten er dette en hyllest til den stilfulle epoken på slutten av 70-tallet og begynnelsen av 80-tallet. Lucas, som er en av de mest spennende, nye ansiktene i alpinsirkuset, har en sterk fascinasjon for denne tiden og den stilen den representerer. En fin miks av glamour og eleganse i en tid hvor det fantes rom for fargerike bohemer og store individualister som raskt ble ikoner betydelig større enn idretten de representerte.

Færre og bedre

- Vi har brukt mye tid på strategiarbeid etter Covid-19 og ønsker å fokusere betydelig mer på våre røtter i produktutviklingen, og jobbe etter en enklere forretningsmodell i fremtiden, forteller Alexander Eskeland, gründer og daglig leder. – Vår styrke har alltid vært å innovere klassisk design gjennom bruk av moderne materialer og produksjonsmetoder. Fremover skal vi utvikle færre, men bedre produkter, sier han, og fortsetter:.

- Det er det eneste som er bærekraftig, både for planeten og for oss. Vi skal også bli mye flinkere til å kommunisere direkte med kundene og løfte oss mange hakk digitalt. Det skal rett og slett bli enklere for kundene å forstå merkevaren og vår plass i deres liv, forklarer Eskeland.

Som en start på «det nye livet» satser SWIMS stort på en lansering av en helt ny nettside som, ifølge ecom-manager Mario Hiis er mer tilpasset dagens kundebehov.

Retro-design og glamour

- I vinter skal vi bringe retro-design og litt sårt tiltrengt glamour tilbake til skisporten, sier Lucas Pinheiro Braathen. Han har sterke følelser for skisporten fra 70- og 80-tallet, da toppidrettsutøverne kledte seg glamorøst i stilfulle skiantrekk, gjerne tettsittende med kontrastfarger og store striper. Som en hyllest til nettopp denne epoken med kulturelle ikoner, androgyn estetikk og discoglamour har Lucas skapt en unik og stilig signaturkolleksjon.

Den består av fem essensielle plagg til vinterhalvåret, med fokus på funksjonalitet, kvalitet og design. Gjennomgående i alle plaggene er «The Pinheiro Stripe» med farger som representerer hans brasilianske røtter.

Powered by Labrador CMS