bror-stende
bror-stende

Bror Stende ny leder i Moteforums senterforening

Bransjedirektør i Virke, Bror William Stende, blir ny styreleder i senterforeningen i Norsk Moteforum.

Publisert

Bror William Stende (t.v.) sammen med avtroppende leder Arne Sørnæs.

- Med flyttingen til Fornebu om ett år er det viktig å få inn eksterne krefter som kan se helheten og virke samlende i bransjen. Derfor er valget av Bror Stende som ny styreleder både viktig og riktig, sa avtroppende leder av senterforeningen, Arne Sørnæs.

- Det nye motesenteret på Fornebu vil bli et kraftsenter og samlingspunkt for bransjen. Det er meget viktig at det blir lagt til rette for videre vekst og utvikling. Derfor takker jeg for tilliten og går til oppgaven med stor ydmykhet. Men først og fremst skal vi arrangere to gode messer og skape aktivitet og trivsel for innkjøperne på Sjølyst Plass i 2016, sa Stende da han ble valgt på senterforeningens budsjettmøte torsdag.

Flemming Lund og Marit Kibsgaard-Petersen ble valgt som nye styremedlemmer etter Thomas Alexandersen og Hanne Stabell, som trakk seg fra sin verv. Daniel Kristensen, Anita Engebråten og Jannicke Skjoldhammer-Jansen er nye varemedlemmer til styret.

Innholdsrik moteuka

Senterleder Jannike Moe kunne love innholdsrike moteuker fulle av nyheter og masse trøkk i februar og august. Februar-messen innledes med «Preweek fra 4. til 7. februar. Selve Moteuka, med temaet «the next step», starter med kickoff på ettermiddagen og kvelden mandag 8. februar. Her blir det blant annet stort trendshow, underholdning og utdelingen av Tekstilforums pris til årets leverandør.

- Vi vil få fram den store bredden leietakerne i Moteforum representerer, blant annet med mer fokus på barne- og herreklær. Det blir motevisninger hver dag, trendtalk med danske SPOTT trend i samarbeid med Virke og Tekstilforum onsdag 10. februar og avslutning med bransjefest på fredag. Det vil bli lagt stor vekt på mer PR og markedsføring i forkant både i aviser, blader og i sosiale medier. Og alle leietakerne inviteres til kurs i bruk av sosiale medier 13. januar, kunne Jannike Moe fortelle.

Powered by Labrador CMS