comfyballs
comfyballs

Comfyballs med treningsboxer

Det norskutviklede undertøymerket Comfyballs har hatt en god utvikling med sine spesialutviklede boxere med god plass for mannens utstyr. Nå har gründer Anders Selvig & Co. utviklet en treningsboxer som selges i alle Løplabbets butikker i Norge.

Publisert

- Vi har testet Comfyballs Performance grundig i forkant, og den lever opp til forventningene, sier Geir Frykholm, langløper og butikksjef Löplabbet Sandvika.

- Vi er stolte av å få bli fulldistribuert av Löplabbet i Norge, vi tror at enda flere løpere og aktive treningsmenn generelt vil få øynene opp for Comfyballs Performance, sier Anders Selvig.

Anders Selvig

Comfyballs er formsydd med i øko-tex sertifiserte stoffer, med en spesiell som er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Formsydde paneler kombinert med bruk av elastikk i stoffskjøter reduserer muligheten for ubehag.

Treningsboxeren er laget i Coolmax All Season mikrofiber, bestående av en multifunksjonell miks av hule og flate fibre, noe som både gir isolering på kaldere dager og fukttransport på varmere dager. Ved høy kroppstemperatur virker stoffet kjølende, samtidig som du ikke blir kald ved høyintensitet vinteridrett, heter det fra produsenten.

Powered by Labrador CMS