Bergans etablerer turselskap

Med oppkjøpet av Fram Expeditions og etableringen av et rendyrket turselskap, Bergans Turglede AS, trer Bergans inn i et nytt marked. Det nye selskapet skal ledes av tidligere Fram-eier Bjørn Sekkesæter.

Publisert

– Bergans visjon er å inspirere, legge til rette for og dele turglede. Med dette oppkjøpet og etablering av eget turselskap kan vi leve ut visjonen vår til fulle, sier CEO i Bergans, Leif Holst-Liæker.

Fram Expeditions AS er et firma som har tilbudt eksklusive turer til eksotiske steder i arktiske strøk og på høye fjell. De har også drevet med rådgiving til eventyrere med egne turprosjekter. Selskapet ble stiftet i 2012 og har blitt drevet og eid av Cecilie Skog og Bjørn Sekkesæter.

Etter oppkjøpet blir Bergans hovedaksjonær i turselskapet med 90,1 % eierandel. De tidligere eierne, Skog og Sekkesæter, eier resterende 9,9 %. Bergans tar med seg hele Frams turportefølje inn i det nye selskapet som heter Bergans Turglede AS. Planen er å videreføre og forsterke det Fram har bygget opp, men også tilby enklere turer og arrangementer for både privat- og bedriftsmarkedet.

– Gjennom et konsept vi kalte Bergans Ekstrem Turglede (BET) har vi arrangert mange typer turer tidligere. Ønsket om å starte et rendyrket turselskap har modnet over tid. Planen har blitt jobbet konkret med i omlag halvannet år, sier Bergans CEO, Leif Holst-Liæker.Bjørn Sekkesæter blir med over i Bergans Turglede AS som daglig leder og turguide. Cecilie Skog skal også bidra som konsulent og guide. I tillegg skal flere kjente Bergans-ambassadører og Fram Expeditions sine guider bidra med sin kompetanse.

Powered by Labrador CMS