redefinedamebredde
redefinedamebredde

Redefine Your Identity

Redefine Your Identity, det nye norske merket som ble lansert tidligere i år, er et merke for motebevisste og kreative kvinner og menn, med sans for stil, passform og kvalitet. Frank Remme, med over 21 års erfaring fra utlandet, har kommet tilbake til hjemlandet for å skape nye kolleksjoner som sjefsdesigner i Voice Norge.

Publisert

RYI-kolleksjonene henter inspirasjon fra arkitektur og møbeldesign, noe som lett kan identifiseres i plaggenes former og snitt. Høst og vinterkolleksjonen tilbyr en god blanding av mote og komfort. Den har rene silhuetter med en tvist i form av spennende detaljer og fargekombinasjoner. De overraskende detaljene gir plagget et unikt utseende og skaper et moderne uttrykk.

Med fokus på kvalitet inneholder kolleksjonen blant annet stoffer som mohair, cupro, angora, alpakka og bomull samt lammeskinn i kombinasjonen blankt og semsket. Fargepaletten strekker seg fra basefargene sort, hvitt og grå med sterke kontrastfarger i grønt, varm-rød og lilla.

- Redefine Your Identity er en kolleksjon som er trofast til sine tilhengere. Vi vil at kunden skal kunne kjenne seg igjen i produktene vi designer, sesong etter sesong. Han og hun skal finne sine klassikere, samtidig som de kan oppdatere garderoben med spennende og nye moteplagg, sier Frank Remme, sjefdesigner for kolleksjonen.

Powered by Labrador CMS