fargepalett
fargepalett

Tidligere trend fra pej

Pej gruppen har arrangert trendkonferanser for mote, design og intriør i Herning, København og Oslo i snart 30 år. Nå flyttes konferansene og utgivelsen av pejs trendprodukter tre måneder fram for å kunne gi bransjen trendinformasjon tidligere.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

- Med flyttingen av både trendkonferansen og utgivelsen af pej trendprodukter får vi den riktige timingen for å levere inspirasjon til livsstilsbransjene. Behovet for informsjon og inspirasjon kommer tidligere enn før, og denne utviklingen følger vi. Nå blir det mulig å få det store overblikket over den nye sesongen allerede 15 måneder før den inntreffer, sier trendsjef i pej gruppen, Anja Bisgaard Gaede.

To måneder tidligere

De konferansene som tidligere ble holdt i februar, flyttes nå til desember. Augustkonferansene flyttes til juni. Dermed vil pej gruppens trendmateriale foreligge 15 måneder før den aktuelle sesongen.

Samme lokaler

De seneste sesongene har pej gruppens konferanser vært holdt i Dansens Hus i Oslo, i kunstmuseet Arken i København og kunstmuseet Heart i Herning. Der vil også konferansene i desember bli holdt.

De nye datoene for trendkonferansen for spring/summer 14 er 3. desember i Herning, 11. desember i Oslo og 13. desember i København.

Powered by Labrador CMS