hege-johnsen

Åpnet sin femte butikk i Finnmark

- Å skape og utvikle er det som driver meg, sier Hege Johnsen. Forrige uke åpnet hun sin femte butikk i Finnmark, i den nye handelsparken i Kirkenes.

Publisert

Hege Johnsen åpnet sin femte butikk i Finnamrk

Hun har tydeligvis tid og energi til det meste. De siste årene har hun åpnet dagsenter for eldre demente sammen med mannen hjemme på gården i Vadsø, og de tar mot barnehager på gårdbesøk og driver terapiridning med en funksjonshemmet ved siden av en stadig mer tidkrevende butikkdrift.

Zero i Vadsø er utgangspunktet som hun startet for 33 år siden. En butikk som hun har bygd ut flere ganger, og som hun utvidet med egen kaffebar for to år siden. Underveis har det blitt filialer i Vardø og Tana. I fjor kjøpte hun Twenty i Kirkenes av sin kollega og bestevenninne Hildgunn Antonsen, som måtte gi seg på grunn av sykdom. Nå satser hun videre i Kirkenes med en butikk på 400 kvadratmeter i nye Kirkenes Handelspark.

Kunder i kø på åpningsdagen.

Hun er meget godt fornøyd med resultatet, og med sin innredningspartner Bård Løkenhagen i Interpartner, som har jobbet meget effektivt, satt seg raskt inn i hennes ønsker og behov og levert et resultat hun gleder seg over og er stolt av.

– Det er tidsmessige, delikate fargekombinasjoner, hylle og reolløsninger som både er praktiske, pene og fleksible, noe som gir en totalløsning som gir et svært godt inntrykk som både vi og kundene er begeistret for, sier hun.

Den nye butikken i Kirkenes har et bredt utvalg, med merker som gir den en noe høyere profil enn de andre butikkene hennes. Det er få herrebutikker i byen. Derfor har Hege satset tungt på et bredt utvalg av herremerker: Med Bestseller-merket Selected og det norske merket Bølger i det laveste prissegmentet og med merker som Tiger of Sweden og Riccovero på konfeksjon. Til høsten kommer også GANT inn som leverandør på herresiden, noe hun har store forventninger til.

Sortimentet på damesiden spenner fra merker som b.young, Selected og Floyd til Line of Oslo, Karen by Simonsen, Part Two og by TiMo. Til høsten kommer Fleischer Couture, Arnie Says og Just Female, slik at hun får en god blanding av topp og bredde.

- I et marked som i Kirkenes må vi favne bredt og satse på generelle bruksklær. Vi har valgt å vente med å ta inn noen merker til høsten for å unngå at vi skulle få for mye sommerklær. Sommerklær i Finnmark er risikosport, sier hun.

Powered by Labrador CMS