bogart-1
bogart-1

Bogart Årets beste butikk

Bogart i Tønsberg er kåret til Årets beste butikk i motebransjen. Prisen deles ut av hovedorganisasjonen Virke og bransjebladet Tekstilforum. Bogart fikk overrakt en plakett som bevis på at de er årets beste motebutikk i Norge under Moteukas åpningsparty  i Norsk Moteforum mandag kveld.

Publisert

Fra venstre Ove Hansrud, Tekstilfoorum, Vegard Eismann Kjøl, Pål Robert Høisæth og Bror William Stende, bransjedirektør i Virke. Foto: Anja Gaede.

Bogart har markert seg som en attraktiv og fremtidsrettet butikk i mange år. De siste fem årene har Bogart investert over sju millioner kroner i butikkutvikling og doblet inntjeningen. Samtidig har de levert gode resultater. Bogart består i dag av hovedbutikken i Tønsberg sentrum, en dame- og en herrebutikk i Farmandstredet og en butikk i Sandefjord som ble åpnet tidligere i sommer.

Juryens begrunnelse

«En god organisasjon med sterk bedriftskultur, dyktige medarbeidere, et profesjonelt styre og gode systemer. Dette er de viktigste årsakene til at årets vinner av prisen Årets butikk framstår som en attraktiv og veldreven bedrift med sterk vekst og gode resultater", heter det blant annet i juryens begrunnelse.

Pål Robert Høisæth og Vegard Eismann Kjøl kom inn på eiersiden i Bogart i 1997. Fto: Ove Hansrud

Sterk vekst

De siste fire årene har vært preget av sterk vekst, med investeringer på rundt sju millioner kroner. Samtidig er omsetningen doblet og resultatene har holdt seg stabilt høye på rundt ti prosent.

Det har vært kontinuerlig utvikling og oppgradering av merkeportefølje, innredning, utstilling og eksponering i hovedbutikken. Parallelt er det investert i to nye filialer. Bedriften er langt framme i å utvikle sosiale medier som en effektiv markedskanal, og har etablert egen nettbutikk.

Systematisk utvikling

Bogart legger stor vekt på systematisk utvikling av organisasjonen og av ledere og medarbeiderne. De setter mål på alle viktige områder for bedriften, for hver avdeling og for de ansatte. Det brukes mye energi på å utvikle ledere og medarbeidere til å forstå og å beregne viktige nøkkeltall og hva de kan gjøre for å oppnå de målene som er satt for virksomheten og for den enkelte.

Bedriften har et profesjonelt styre som bidrar til en sunn og kontrollert utvikling.

Familieseier

- Et stort øyeblikk for oss. Det er deilig å få en bekreftelse på at det vi har jobbet med i mange år er riktig. En skikkelig inspirasjon til å jobbe videre. Vi kaller oss Bogart family, og dette er virkelig en familieseier. Et resultat av at alle medarbeiderne jobber sammen og gjør så godt vi kan for å gjøre hverandre bedre. Derfor har vi satt av en dag hvor vi skal samle samtlige medarbeidere til en skikkelig markering, sa Vegard Eismann Kjøl etter at han og Pål Robert Høisæth hadde tatt i mot plaketten.

For 10. gang

Prisen Årets butikk ble i år delt ut for 10. gang. Tidligere vinnere er Bogart i Trondheim, Rolfsen i Stavanger, Miss Bee, Oslo, For Men, CC Vest, M.A.S. i Tromsø, Eikhi på Bryne, Din Ztil i Stavanger, Retro i Trondheim og Follestad i Oslo.

Powered by Labrador CMS