gardeur-2
gardeur-2

Gardeur forynger seg

- Gardeur er inne i en foryngelsesprosess som det er morsomt å være en del av. Det er utviklet modeller for både dame og herre, med passformer som passer alle aldersgrupper, med en solid og profesjonell tysk organisasjon hvor alt fungerer.

Publisert

Gardeur i alle fasonger: Boy fit, feminine, straight, slim og super slim

Det sier Karoline og Olav Trent, som møter stor interesse og gode tilbakemeldinger fra kundene.

– Glem alle myter om at Gardeur bare er for godt voksne kropper. Em omfattende foryngelsesprosess preger alle ledd i selskapet, Det er utviklet modeller og passformer som passer for alle aldre og fasonger: boyfit, feminine, straight, slim og superslim. Den høye kvaliteten og passformen Gardeur er kjent for preger alle modellene. Jeansene dominerer, men det selges også mye chinos, forteller Trent.

Både Gardeur og Trent & Trent er inne i en foryngelsesprosess. Alexander, Olav og Karoline Trent er andre generasjon i familiebedriften.

Gardeur lever godt opp til sitt motto «die beste figure» med gode passformer. Den tyske leverandøren har lagt all sin produksjon til Tunisia, med full kontroll i alle ledd, og med et strømlinjeformet logistikk- og suppleringssystem som fungerer bra. Konsernet legger stor vekt på miljø og sosialt ansvar, og legger ned store ressurser for å hjelpe og utvikle samfunnet i området rundt fabrikken.

I dag utgjør dameklær rundt 70 prosent av omsetningen i Norge, men salget av herrebukser har hatt en positiv utvikling siden Trent & Trent overtok agenturet i fjor.

- Vi intensiverer salget, er aktive på sosiale medier og deltar blant annet på Texcon-messen for å øke volumet på både dame og herre, sier Trent.

Powered by Labrador CMS