Uber_RegulatorJacketII
Uber_RegulatorJacketII

«James Bond-parka» fra Uber

Når UBER lanserer sin nyeste vinterparka REDOX PARKA kan du sikre deg et ekstremplagg som beskytter deg i temperaturer ned til - 25°C mens du ser like strøken ut som agent 007, sier gründer Dag Tresselt.

Publisert

Dag Tresselt

— Dette er en parka som James Bond kunne brukt midtvinters i Sibir og samtidig glidd rett inn på et luksuriøst casino, sier Dag Tresselt, gründer i UBER.

- Redox™ Parka er et godt eksempel på UBERs filosofi, der avansert teknologi kombinert med høykvalitets design og komfort resulterer i tidløse, stilrene plagg med fantastisk funksjonalitet, sier han.

Mot ekstrem kulde

- UBERs patenterte White Heat™ konstruksjon forhindrer selv den mest ekstremekulden å trenge gjennom. Utstrakt bruk av dun gir en lett og luksuriøs følelse mens du er isolert mot vinterkulden. Vi har også utstyrt den nye parkaen med den patenterte vanntette og pustende Regulator™ membranen som har dynamisk temperaturregulering. Som alle våre jakker er den overraskende lett, og den avanserte teknologien vår gjør at den er mer fleksibel i bruk enn ved en vanlig dunparka. Redox™ Parka tåler også regn og fem plussgrader, sier Tresselt.

Ny Regulator Coat II

Samtidig med Redox Parka lanserer UBER en jakke i den andre enden av skalaen. Regulator Coat II er lett og velbalansert . En høyteknologisk høst- og vinterjakke med ultralette materialer som er vevd ekstrem tett. Teknologien etterligner strukturen i et edderkoppnett - utrolig lett men likevel sterkt.

- Den tar minimal med plass og er den perfekte reisejakken. Med en vanntett og pustende membran og et ultralett isolasjonslag, er den overraskende varm. Kombinert med en dressjakke eller en genser vil den holde deg varm ned til minus fem grader, sier Tresselt.

Nytenkende

UBER har siden 2009 presentert en rekke tekniske nyvinninger. – Vi er ledende i verden på å bringe ny teknologi inni by- og reisejakker. Et godt eksempel er vår stretch-teknologi som gir laggene en unik passform samtidig som plaggene blir svært lette.

UBER har hatt en meget god utvikling og er i dag tilgjengelig i 150 butikker i 13 land. Merket seløges blant annet i varemagasiner som Harrods i London, Breuninger i Tyskland og Journal Standard i Japan. UBER selges i eksklusive herrebutikker over hele Norge, inkludert GunnarØye og Follestad i Oslo, Scabal i Bergen, Bogart+ Cosmo i Trondheim og Rolfsen i Stavanger, sier Dag Tresselt.

Powered by Labrador CMS