Nye medeiere i LauRie

Et nytt samarbeid med kapitalfondet Industri Udvikling skal styrke den neste vekstfasen til det danske tøyfirmaet LauRie. Industri Udvikling har kjøpt 40 prosent av aksjene i LauRie og eier nå virksomheten sammen med Lena og Henrik Hansen.

Publisert

Den nye eierstrukturen vil ikke føre til endringer i LauRies ledelse eller i selskapets strategi. De nye medeierne ønsker fortsatt å utvikle LauRie i overensstemmelse med den eksisterende strategien, hvor målet er en kontinuerlig utbygging av det europeiske forhandlernettet og økt fokus på bæredyktighet.

LauRie har hatt sterk vekst i en årrekke og ser fram til det nye samarbeidet med Industri Udvikling, som Lena og Henrik ser som den optimale partner på den videre reisen. God kjemi og riktig kompetanse har vært avgjørende for valget av partner.

Styret vil få ny sammensetning. Dan Højgaard Jensen fra Industri Udvikling kommer inn og Joachim Trend Hansen og Michael Lindberg trer ut. Foruten Lena og Henrik fortsætter René Foli i styret, og samtidig søkes det etter ny formann.

LauRie designer og produserer dameklær. I tillegg til to fashionkolleksjoner årlig har selskapet ett av Europas bredeste utvalg av bukseprogrammer til omgående levering året rundt. Merket selges i over 1100 butikker og stormagasiner i over 20 land.

Powered by Labrador CMS