Nytt merke fra By Dixie

Etter et tiår under by Dixie lanserer nå Dixie et nytt merke, RE:DESIGNED by Dixie som skal styrke virksomheten posisjon i det skandinaviske markedet.

Publisert

Modellen Kirkenes er blant de veskene med norske navn som selger godt i Norge - og spesielt i Kirkenes.

Siden 2003 har det danske tilbehørmerket By Dixie stått sterkt i det skandinaviske markedet. Merket er kjent for høy kvalitet og et unikt uttrykk. Det gjelder spesielt veskene.

Virksomheten og menneskene bak RE:DESIGNED by Dixie er de samme, og det vil bli arbeidet efter de samme verdier som By Dixie hittil har vært kjent for: ærlighet, lekre kvaliteter og gode priser, alt levert ekspress.

Kolleksjonene lages sesong etter sesong med fokus på et stilrent og tidløst design. Materialene som benyttes er nøye utvalgt med fokus på et lekkert uttrykk som gjør at kundene kan bruke produktene år etter år.

RE:DESIGNED by Dixie tilbyr en Never Out of Stock-kolleksjon av vesker og punger som alltid kan leveres ekspress i sesongens farger.

Godt salg i Norge

Heidi Zahl, mangeårig agent for By Dixie i Norge, er godt fornøyd med utviklingen.

- By Dixiehar en god posisjon og selger svært godt i Norge, og jeg tror navneskiftet vil forsterke posisjonen vår. Vi har tilpasset deler av veskekolleksjonen til det norske markedet og gitt flere modeller navn etter norske steder og byer. Noe som har slått godt an, spesielt på de stedene modellene har hentet navnet sitt fra, men også generelt i markedet. Eksempelvis har vår forhandlere i Kirkenes og Flekkefjord hatt et fantastisk salg av veskemodellene Flekkefjord og Kirkenes. Her selger vi ikke bare lekre vesker av god kvalitet, men også tilhørighet, sier Heidi Zahl.

Powered by Labrador CMS