comfyballs

«Som smör i solsken»

Den svenske undertøysbutikken Uppercut.se / Upperty.com selger undertøy i over 50 land, og har nå tatt inn norske Comfyballs i sitt sortiment. Etter tre uker er konklusjonen fra det svenske selskapet klar:  «Comfyballs säljer som smör i solsken på Uppercut» 

Publisert

Anders Selvig

Comfyballs er et norsk undertøymerke for menn etablert av gründeren Anders Selvig med en klar misjon: Å lage undertøy med god plass til ballene.

Etter en meget god mottakelse i det norske markedet har Selvig de siste månedene jobbet med å forberede markeder utenfor Norge. Comfyballs er nå et registrert varemerke i 22 land.

- Selv om vi fortsatt ikke får varemerkebeskyttet Comfyballs i USA fordi navnet blir oppfattet som vulgært, har vi stor tro på at vi skal komme i mål også der til slutt, forteller Anders Selvig på Comfyballs.

- Markedene utenfor Norge er store og spennende fordi nesten ingen har hørt om Comfyballs. De som hører om oss ønsker å kjøpe, men vi har til nå ikke hatt noe velfungerende nettbutikk for ordre utenfor Norge. Nå kan vi enkelt henvise mange av disse til Uppercut, sier Anders Selvig.

Powered by Labrador CMS