Saks Fifth Avenue, Toronto
Primark, Madrid
Rose Bike Town, Bocholt, Tyskland

Interaktive og imponerende butikkonsepter

Primark i Madrid, Bocholt Rose Bike Town i Tyskland og Saks Fifth Avenue i Toronto ble kåret som de beste butikkonseptene i Euro Shop Retail Design Award. Prisene deles ut av EHI og Messe Düsseldorf i forbindelse med butikkmessen Euroshop..

Publisert

En klar målgruppedefinisjon, et klart sortiment og budskap, et konsekvent butikkonsept og en god blanding av arkitektur, materialer, belysning, farge og visual merchandising som kommuniserer historien av virksomheten grafisk. Dette var grunnene til at de tre gikk til topps i konkurranse med 80 konkurrenter fra 27 land.

Primark, Madrid / Spania

Primark tilbyr en digital verden som er ment å være et direkte svar på den elektriske atmosfæren på Gran Via. Der, på den viktigste handlegaten i Madrid, strekker butikken i moderne design seg over fem etasjer med totalt 12,356 kvadratmeter i en praktfull bygning. Atriet i sentrum av den historiske bygningen er omgitt av elleve gjennomsiktige, sammenhengende LED-skjermer som samhandler med tilpasset, visuelt innhold, kombinert med spesielle lydeffekter og med butikkens arkitektur. Det skaper en eksepsjonell 3D-opplevelse for kunden. For å øke kundenes oppmerksomhet brukes illustrasjoner, skulpturer og installasjoner av lokale kunstnere samt tradisjonelle materialer og et fargevalg som er skreddersydd til den enkelte avdeling.

Rose BIKETOWN, Bocholt / Tyskland

Omni er en topp prioritet i butikken av den tyske produsenten og forhandleren for sykler og tilbehør, Rose Bikes. På 6000 kvadratmeter flettes online- og offlineverdener sammen. Et interaktivt konfigurasjonsverktøy som inviterer kunden til å skape sin egen sykkeldrøm eller rett og slett bare bla gjennom produktkatalogen. Ulike teststasjoner bidrar til å forenkle kundens kjøpsbeslutning.

Materialer som tre og betong, en imaginær vei og store landskapsmalerier gir virksomheten den rette utendørskarakter. På plattformer midt i salgsrommet står det sykler, lyssatt av en imponerende takkonstruksjon.

Saks Fifth Avenue, Toronto / Canada

Saks Fifth Avenue har eksklusive kunstgjenstander i kombinasjon med naturlige materialer og skaper et imponerende helhetsbilde. Ulike kunstinstallasjoner og manuelt behandlede materialer og overflater er inspirert av Torontos naturlige omgivelser. Varmt og kaldt, så vel som matte og polerte materialer gir hver avdeling en personlig og tilpasset stil. Butikkdesignet i tredje etasje i varehuset er minner om stiliserte trær av metall og knust glass formet som istapper. Tjenester som personlig shopping tilbyr kundene ekstra luksus og komfort.

Powered by Labrador CMS