Tekstilforum 1/2020 er ute nå

Publisert

Tekstilforum 1/2020 er nå ute. I denne utgaven kan du lese om følgende:

Leder: Kår dine beste leverandører
«Kår de beste og prioriter dem i innkjøpet. Nedprioriter eller kutt de som ikke innfrir.»
Les lederartikkelen her

TREND- OG INNKJØPSGUIDE HØST/VINTER 20/21

Moderne fortid og komfort i damemoten
Sesongen høst/vinter 20/21 starter et nytt tiår, men finner inspirasjon fra fortiden. SPOTT har analysert leverandørenes kolleksjoner til høst/vinter 20/21 og funnet sesongens viktigste trender, som byr på Modern Heritage, Cosy Comfort, The denim look og Autumn Feel. Modern Heritage er en moderne retro- stil, mens Cosy Comfort legger opp til å kose seg i nøytrale farger. Autumn Feel byr på farger og myke høstmønstre. Sesongens yttertøy fokuserer på tekstur og mønstre. Les og få med deg de viktigste damemotetrendene til butikken din.

Stilmiks og autentisk inspirasjon i herremoten
Casual Dandy, Style Setters og Western Workers er navnene på trendene for herremoten høst/vinter 20/21. Ut fra leverandørenes kolleksjoner analyserer SPOTT de trender som er aktuelle for herremoten. Høst/vinter 20/21 er en sesong som byr på en mote som mikser stiler, uttrykk og plagg med trenden Style Setters. Det er også en sesong, som byr på gjensyn med 90-talls plagg med trenden Casual Dandy. Og Western Workers byr på en autentisk mote. I tillegg er det også fokus på volum og vattert uttrykk i sesongens yttertøy. Les med og få innblikk og overblikk over sesongens herremote til butikken din.

Basis, funksjon og luksus til barnemoten
Motetrender for barn og teen byr på kjente inspirasjonsuniverser som blomster og farger, mens polstret plagg får en stor gjenkomst til høst/ vinter 20/21. Innkjøpsguiden for barn og teen er basert på leverandørenes kolleksjoner, og gir innkjøperen overblikk over de viktigste trendene for nste høst og vinter.. Les mer på de neste sidene om tre de sesongaktuelle trendene: Floral Heritage, Urban Basic og Function Fashion.

BUTIKKDRIFT

Nordseth jubilerer om omprofilerer: Vil gjøre Bogstadveien «great again»
Etter mange år med butikker på flere steder i byen har Astrid og Helge Nordseth nå konsentrert seg om å oppgradere, omprofilere og utvikle butikken i Bogstadveien. Nå vil de bidra til å gjøre Bogstadveien «great again».

PRODUKSJON

Latvia - et fantastisk produksjonsland
- Latvia er et fantastisk land å produsere i. Jeg opplever latviere som åpne og ærlige, med stor arbeidskapasitet og god arbeidsmoral. Jeg føler meg hjemme her, sier Trude Sadoni.

NORSKE MERKER

Klynge-avslag, men full fart for Norwegian Fashion Hub
Norwegian Fashion Hub fikk ikke innvilget søknaden om fortsatt Arena-midler i høst, men får støtte på 750.000 kroner av Innovasjon Norge til å fortsette utviklingsarbeidet og er anmodet om å søke om igjen neste år.

SOSIALE MEDIER

7 tips til gode Instagram-tekster
En god og fengende caption, eller bildetekst på godt norsk, øker både tiden publikum bruker på posten din og sjansen for at de engasjerer seg. Tid og engasjement spiller igjen inn på algoritmene, som påvirker hvor mange flere som vil se posten din. Her er kommunikasjonsbyrået Turbo Kommunikasjon sine syv beste tips til gode Instagram-tekster.

BRANSJEPROFILEN: Bror William Stende

- Normalisering, ikke krise
Økende netthandel, stadig tøffere konkurranse, krympende marginer og butikkdød. Er det ikke lenger liv laga for norske klesbutikker? Spørsmålet går til Bror William Stende, bransjedirektør for faghandel i Virke.

MOTEFORUM

Flere sider med nyheter fra Moteforum

Oversikt over leietakere og merker i Moteforum

MESSENYTT

Hvor finner du de forskjellige leverandørene i Oslo?
Tekstilforums oversikt gjør livet lettere for deg som innkjøper. Stort sett finner vi følgende tyngdepunkter: Norwegian Fashion Center på Fornebu, Moteforum og de øvrige showrommene på Skøyen, Maridalsveien/Sagene og sentrum

Flere sider med messenyheter

M87

Flere sider med nyheter fra M87

NORWEGIAN FASHION WEEK

Flere sider med nyheter fra Norwegian Fashion Center

Utstilleroversikt - Norwegian Fashion Center

Powered by Labrador CMS