Nominert til ‘Scandinavian Business Awards’

Det norske skomerket Tagyourshoes, som ble etablert i 2013 av colombianske Luisa Arango på Flisa, er nominert til «Scandinavian Business Awards».

Publisert

Hun har hele tiden hatt en visjon om å bruke sko som verktøy for å skape en positiv innvirkning i verden. Alle Tagyourshoes par kommer med en ”act of kindness”. Her oppfordres kunden til å gjøre noe for andre, og dele dette i sosiale medier for å inspirere andre.

Nå er den lille bedriften på Flisa nominert til å motta prisen ‘Scandinavian Business Awards’ som arrangeres av EU Business News. De skriver følgende om nominasjonen til prisen:

‘Vi jakter på bedrifter drevet av en innovativ og sterkt konkurransedyktig arbeidsstyrke med unike initiativer, som holder til i Skandinavia. Til tross for et ekstremt vanskelig år for mange over hele verden, har Skandinavia opprettholdt sitt robuste økonomiske klima og fortsetter å omfatte et mangfoldig utvalg av virksomheter som forplikter seg til å fremme kvalitet over hele regionen. EU Business News er derfor stolte av å introdusere Scandinavian Business Awards, og hedre de som gjør Skandinavia til et av de beste stedene å drive forretning i dag’.

Bakgrunnen for nominasjonen av Tagyourshoes er en ny forretningsmodell som de lanserte under koronatiden. Den går ut på å produsere på bestilling, altså via forhåndssalg. Også deres utsøkte kundeservice og forpliktelse til kvalitet, bærekraft og nytenkning i kommunikasjon er av stor betydning for nominasjonen.

-Vi vet ikke hvem som nominerte oss, men det var visstnok flere personer som har foreslått oss, noe vi selvsagt setter utrolig stor pris på, forteller den stolte gründeren, Luisa Arango, og fortsetter:

-Det er så gøy å være en del av dette, og se at et lite selskap som oss får denne type oppmerksomhet. Det er selvsagt veldig inspirerende! Tusen hjertelig takk til hver eneste person som tror på et skomerke fra Flisa, styrt av en colombianer som ennå ikke snakker flytende norsk, og som produserer sko i begrenset opplag. Sko med mening.

Powered by Labrador CMS