Regntrekket festes rundt beina med fire sterke borrelåsbånd og holdes på plass med et bånd under skoene.
Regntrekket festes rundt beina med fire sterke borrelåsbånd og holdes på plass med et bånd under skoene.

Beskytter sko og bukser

Boots-in-a-Bag er en svensk innovasjon, et regntrekk som beskytter sko og bukser mot regn og slaps når du sykler.

Publisert

Regntrekket festes raskt på beina, og det smarte designet gjør at du kan sykle i de vanlige skoene dine. Olle Mattson oppfant dette da han ble lei av at han alltid ble våt på føttene og bena når han syklet til jobb.

Mattsson prøvde flere alternativer for å kunne sykle til og fra jobben og samtidig holde seg tørr. Han testet alt fra støvler til plastposer, men var fortsatt ikke fornøyd med resultatet. Olle bestemte seg for å gjøre noe med saken og utviklet flere prototyper. Til slutt kom han fram til en løsning; sko og bukser skulle holdes tørre og beskyttes mot sprut. Man skulle kunne gå rundt i dem uten å skli. De skulle også ta liten plass og være enkle å ta med seg, uten å legge igjen skitt og fukt. Vinteren 2005 presenterte han sitt ferdigstilte produkt Boots-In-A-Bag på messen «På 2 hjul» i Gøteborg. Det ble en suksess og ble kåret til årets sykkeltilbehør på messen.

Regntrekket festes rundt bena med fire sterke borrelåsbånd og holdes på plass med et bånd under skoene. Det vanntette materialet beskytter sidene og oversiden av skoene dine samt rundt leggene opp til knærne.

Trekket er laget i et slitesterkt plastvevmateriale og har sveisede sømmer, 65 % PVC, 35 % polyester. Materialet har også litt stretch i seg, noe som gjør at det ikke føles som om trekkene er i veien når du går eller tråkker på pedalene. Refleksdetaljene på regntrekket sørger dessuten for at du er mer synlig i mørket. Regntrekket kan vaskes på 40 grader på et skånsomt vaskeprogram.

Powered by Labrador CMS