Bror William Stende

Black Friday endrer handlemønsteret

– Black Friday endrer handlemønsteret, sier bransjedirektør Bror William Stende i forkant av Februarseminaret.

Publisert

– Black Friday har utviklet seg til å bli en fantastisk salgsdag, men samtidig er det liten tvil om at dagen «stjeler» omsetning fra det tradisjonelle julesalget, sier Virke-direktør Bror Stende. Kundenes handlemønster endres, og en stadig større del av juleinnkjøpene handles inn til rabatterte priser denne dagen. Mange aktører innen varehandelen har sterke meninger om Black Friday, og et knippe av disse samles til debatt torsdag 9. februar. - Dette er en viktig debatt, som jeg gleder meg til, sier Stende. Februarseminaret i regi av NCSC arrangeres i Oslo torsdag 9. februar.

– Retailbransjen er i endring, og programmet på Februarseminaret tar noen av utfordringene på kornet, uttaler Marianne Håkonsen. Til daglig jobber hun som Vice President, Marketing and Branding hos Citycon, men på seminaret har hun påtatt seg rollen som konferansier og moderator.

– Programmet er aktuelt og spennende, og bør være relevant for alle som jobber innen retail, legger hun til. Foruten Black Friday og Kaspar Basse, trekker hun frem den prisbelønte foredragsholderen Andreas Ekstrøm samt suksesshistoriene fra prisvinnerne Match og Jekta.

– Gå heller ikke glipp av retailtrender ved Remi N. Olsen og fremtidens betalingsløsninger ved Rune Garborg, tipser hun avslutningsvis.

Februar-konferansen går i Sentralen i Oslo. Det er stor interesse for konferansen, men fortsatt ledige plasser, melder arraangøren NCSC. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS