Days Like This + keramikk

Days Like This presenterer et utradisjonelt samarbeid med en av sine høstkolleksjoner. Den avslappede underlinjen Soft Like This – er denne høsten inspirert av den vakre, moderne og skandinaviske keramikken til Henrik Rasmussen.

Publisert

Høstens Soft Like This-kolleksjon er inspirert av den danske keramikeren Henrik Rasmussen. Hans lekne bruk av farger og mønstre er hovedinspirasjonen bak fargekombinasjonene. Selve printet på kolleksjonen og vasene er håndmalt av den britiske illustratøren Stephanie LeCock, som har tatt inspirasjon fra Henrik Rasmussens subtile prikker.

Senior-designer i Days Like This, Renate Nipe, vil la seg inspirere av nordiske kunstnere og håndverkere når hun starter arbeidet med en ny kolleksjon. Denne gangen falt valget på danske Henrik Rasmussen.

- Jeg valgte Henrik fordi han har et moderne uttrykk og en frisk tilnærming til mønstre og farger, noe jeg synes reflekterer våre verdier og visjoner for Soft Like This, forteller Nipe. Grunnideen bak Soft Like This var å lage en linje med klær som skulle hjelpe Days Like This-kvinnen til å føle seg fin når hun slapper av hjemme.

Bærekraftige og eksklusive materialer står sterkt i konseptet, og Soft Like This-kolleksjonen er hovedsakelig laget i Woolmark-merket merinoull.

Powered by Labrador CMS