Vannavstøtende skjorte fra J. Harvest & Frost

Den norske skjorteprodusenten J.Harvest & Frost lanserer nå den den vannavstøtende skjorten Black Bow – utviklet ved bruk av nanoteknologi. Materialet har en unik flekkbeskyttelse, og stoffet avviser både vann og andre væsker.

Publisert

Den norske skjorteprodusenten J.Harvest & Frost har tidligere lansert en rekke skreddersydde skjorter med sikte på å forbedre opplevelsen for de som bruker skjorte til hverdags. Etter to års testing har de nå introdusert en skjorte med banebrytende funksjoner - Black Bow.
Takket være bruk av nanoteknologi i industrien har Black Bow blitt utstyrt med en unik flekkbeskyttelse. Dette betyr at stoffet har en vannavvisende effekt som avviser uønsket væske og som gjør det enkelt å tørke bort det man søler på seg.

- Black Bow kan være nyttig for mange mennesker i forskjellige situasjoner. Den vannavstøtende egenskapen er unik fordi den fungerer fra innsiden og ut. Du trenger ikke å bekymre deg for hvordan skjorten ser ut om du søler en kopp kaffe eller blir ukontrollert svett rett før et viktig jobbmøte, sier Tobben Johnsen, konseptleder i J. Harvest & Frost.

For å sikre at formen på skjorten ikke endres under vasken, leveres den blant annet med tapede sømmer. Stoffet har en stretchfunksjon og er laget av 100 prosent langfibret bomull, noe som skaper en myk og konsekvent passform. En annen detalj er elastikken på den øvre knappen som gjør at kragen enkelt kan justeres til brukerens hals.
- Vår nye skjorte er et perfekt eksempel på hvordan fremtidens «business shirt» kan se ut. Helt siden vi grunnla J.Harvest & Frost, har målet vært å utvikle og forbedre opplevelsen for folk som bruker skjorte til hverdagsbruk. Med lanseringen av Black Bow, tør jeg å si at vi har lyktes, sier Tobben Johnsen.

I forbindelse med lanseringen av Black Bow på det svenske markedet, kommer J.Harvest & Frost samtidig med en ny kampanje kalt "Test Drive". Noe som gjør det mulig for forbrukerne å teste om Black Bow holder det produsenten lover. Du kan bruke skjorten i fire uker og deretter returnere den med full refusjon.

Black Bow kommer i fargene hvit eller himmelblå, og er tilgjengelig i tre forskjellige modeller: "Regular", "Slim fit" og "Woman". (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS